Servicepunt BracesbyOrthigo, is een project van Orthigo.

Orthopedie Orthigo, is vooral gekend om haar deskundig advies en service voor steunzolen op maat, alle sport- en kniebraces, maatwerk bandagisterie en orthopedie, (borst)prothesen, zittechnieken, orthesen en stomamateriaal.

Waarom bij BracesbyOrthigo?

Nu kunnen wij onze patiënten in ons nieuw servicepunt  met erkende verstrekkers, een betere service aanbieden en u verliest geen tijd met wachten. Ons orthopediepunt is centraal gelegen in Kortrijk. Met onze website bieden wij u een platform aan van onze sportbraces, bandagisterie en orthopedische artikelen, borstprotheses en protheselingerie. Het uitgebreide gamma is volledig op onze site te zien waardoor er meer tijd overblijft voor ons deskundig advies en service, en hoeft u minder lang te wachten.

Hoe gaat het in zijn werk?

De patiënt kan vanaf de site (met of zonder voorschrift van de arts-specialist), al een keuze aan braces en/of protheses te zien krijgen. Bij de foto staat nuttige praktische info en beschrijvingen voor zowel dokter als patiënt. Dankzij de info op de site kan u al vanaf thuis uw keuze maken en dan zetten wij deze producten klaar. Bij de afspraak in ons servicepunt kunt u de gekozen artikelen meteen passen zodat er nog tijd is voor deskundige en erkende service en zodat u minder lang hoeft te wachten....
 

Orthopedie BracesbyOrthigo biedt  als servicepunt  erkende expertise en deskundig advies bij het opmeten van ortheses en braces.

BracesbyOrthigo is professioneel erkend verstrekker met een gemakkelijk toegankelijk online adviesplatform. Met deze digitale tool versterken we onze reputatie als orthopedische verstrekkers. Online bieden we de juiste ondersteuning en expertise aan om je een persoonlijke keuze te laten maken. Via ons platform zoek je in alle comfort naar jouw gewenste en of voorgeschreven knie brace, prothese of corset Aan één klik heb je genoeg om een afspraak te maken en jouw voorgeschreven artikel in alle comfort aan te schaffen.