Beste klant

Goed nieuws! Sinds dag 1 zetten wij 100% in op service om jou op een persoonlijke en geïnformeerde manier van dienst te zijn. Vandaag gaan we nog een stapje verder.

Wij werken in ons servicepunt met pasmomenten op afspraak. Zo hoef je niet te wachten en blijft er meer tijd over voor meten, aanpassen, advies en deskundige orthopedische dienstverlening.

Onze nieuwe openingsuren - vrijblijvend en op afspraak:

vrijblijvend

dinsdag: 9u00 - 12u30 & 

woensdag & donderdag: 13u30 - 17u30

vrijdag: 9u00 - 12u30

op afspraak

dinsdag: 9u00 - 12u30 & 13u30 - 17u30

woensdag & donderdag: 9u00 - 12u30

vrijdag: 13u30 - 17u30

 

We optimaliseren niet enkel onze werking, ook ons gebouw kreeg een upgrade. We breiden onze winkel uit én creëren ruimte voor twee nieuwe praktijken. Zo krijg jij op één adres de zorg, het advies en de oplossingen die je nodig hebt. Meer nieuws hierover volgt.

Wat verandert er concreet voor jou? Sinds 1 juli 2017 wordt je nog sneller geholpen. Niet alleen in ons servicepunt, maar ook op onze website. Je vindt er vlot alle info en praktische tips die je nodig hebt. En met de nieuwe online module kan je eenvoudig een afspraak vastleggen en doorgeven welke prothese, orthese of rolstoel je nodig hebt. Wij zetten alle materialen op voorhand voor je klaar zodat jij meteen kan beginnen passen.

Zo blijft er nog meer tijd over voor onze echte passie: deskundig advies verstrekken en uitstekende service verlenen.

Waarvoor kan je bij BracesbyOrthigo terecht?
Deskundig advies en opmeten van:
• Steunzolen met gang-analyse (RS-scanner)
• Sport braces en orthesen op maat in 3D
• (Borst)protheses en protheselingerie
• Medische en sport-compressiekousen
• Stomamateriaal
• Rolstoelen
• Zittechnieken

Vragen, opmerkingen of advies nodig? We helpen je graag verder in ons servicepunt, op onze website www.bracesbyorthigo.be, via info@bracesbyorthigo.be of telefonisch op het nummer 056 25 61 87.

Met vriendelijke groeten,

Caroline en Thierry

BewarenBewaren