Welkom op Bracesbyorthigo.be

Wij bieden u beter comfort met onze steunzolen op maat, sport- en kniebraces, (borst)protheses, bandagisterie en orthopedie in uw erkend orthopedisch adviespunt aan de Veemarkt in Kortrijk. 

Voor diabetespatiënten hebben wij sinds kort een webshop corpsdiabetique.com.

 

Meer weten over onze aanpak

Nieuws

  • Nieuwe openingsuren !

  • Orthigo en VIGO slaan de handen in elkaar.

    Sinds 1 januari 2019 maakt Orthigo bvba deel uit van de VIGO Group. VIGO krijgt zo de mogelijkheid om haar netwerk in Wallonië verder uit te bouwen, meer specifiek in de regio Henegouwen. Orthigo heeft het servicepunt “BracesbyOrthigo” op een professionele manier uitgebouwd en wil deskundig advies en service blijven aanbieden voor steunzolen op maat, alle sport- en kniebraces, maatwerk bandagisterie als (borst)prothesen, zittechnieken, orthesen en stomamateriaal. Door het bedrijf Orthigo bij VIGO onder te brengen, blijft deze kwaliteit en service een vaste waarde voor haar klanten/patiënten.

    Met de overname van het bedrijf versterkt VIGO zijn positie als leider in technische orthopedie met een vestiging in Kortrijk, maar vooral door de samenwerking met de heer Thierry Goethals, die actief binnen VIGO de activiteiten verder blijft opvolgen.

Waar hebt u een aandoening?

bekijk al onze producten »

In de kijker

ArmBeenBorstBuikDijDuimElleboogEnkelHandHeupHoofdKnieNekPolsRugSchouderVingerVoet ArmBeenBorstBuikDijDuimElleboogEnkelHandHeupHoofdKnieNekPolsRugSchouderVingerVoet